Volle maan zet kracht achter jouw doelen

Tijdens de volle maan in oktober 2018 worden emoties versterkt en ervaar je krachtige veranderingen. Zeker wanneer je niet in balans bent. Ben je gelukkig? Dan voel jij je tijdens deze maan nóg gelukkiger. Heb je verdriet? Dan ervaar je ook meer van deze emotie. Gebruik je energie 2 dagen voor en 2 dagen na volle maan verstandig! 

Wees vrolijk en dankbaar. Hoe diep je ook in de put zit; zorg ervoor dat je juist die positieve waarnemingen benadrukt. Een warm herfstzonnetje? Een heerlijke cappuccino of een geweldige nieuwe klant binnengehaald? Wees dankbaar en focus daarop. Vergeet de negatieve ervaringen of gevoelens van stress en vermijd ieder (potentieel) conflict. 

Deel je dankbaarheid tijdens deze volle maan in oktober 2018

Zorg ervoor dat je innerlijke rust ervaart en mediteer totdat je volledig kalm bent. Heb je een heldere geest? Richt je op jouw dromen en zet op papier wat je wilt bereiken, wat je wilt manifesteren. Maak een moodboard, een video of schrijf op wat jij graag wilt bewerkstelligen. Want denk eraan: tijdens volle maan is álles krachtiger. En wat je aandacht geeft, dat groeit. 

Deel jouw positieve energie en dankbaarheid met anderen. Stuur iedereen vriendelijke berichten en straal geluk uit. Een glimlach van jou kan een ander doen glimlachen, dus steek dat vuurtje zeker aan! 

Maan in het teken van stier

Deze volle maan staat in het teken van stier en kan zorgen voor innerlijke conflicten. Je gevoel zegt het één en je verstand totaal iets anders. De volle maan versterkt je emoties, dus kun je last hebben van onrustig slapen, emotionele uitbarstingen, griepverschijnselen, hoofdpijn of een geblokkeerd gevoel in de keel. 

Wil jij een affirmatie herhalen om jezelf te versterken? Kies dan tijdens volle maan voor:

Nu is mijn tijd. Ik ben niet te stoppen

Het is verstandig om gebruik te maken van etherische oliën tijdens volle maan, bijvoorbeeld in de diffuser. Kom tot jezelf en zet met een heldere geest op een rijtje wat belangrijk is voor jou. Kies voor jezelf en ervaar de vrijheid:

De volle maan-blend kwam ik tegen op de site van iOlie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *