Over ons

Wereldwijd zijn er ontzettend veel problemen en conflicten waar we ons druk om zouden kunnen, en moeten, maken. Een aantal kunnen we direct invloed op uitoefenen en een aantal hebben zo 1,2,3 niets over te zeggen. In mijn ogen zijn klimaatverandering, armoede, vervuiling, stress, degeneratieve aandoeningen en voedingsbronnen de grootste knelpunten. Op deze punten kunnen we wel degelijk iets betekenen! Vandaar dat ik iedereen wil meegeven: focus op het simpele leven. Eet groen, leef groen en be happy. Als we samen de wereld een beetje mooier en gezonder maken, dan volgt saamhorigheid vanzelf.

Geluk vermenigvuldigt namelijk wanneer je het deelt.

WIE IK BEN

Ik ben Gabriëlla C. Modderman, op de wereld gezet in 1989 te Haarlem. Samen met mijn zoon Oliver woon ik in Heerenveen. Het liefst ben ik de hele dag bezig met de wereld een stukje mooier maken. Ik haal regelmatig tegels uit de tuin om ze te vervangen voor bloemen en planten, eet zoveel mogelijk plantaardig en help andere mensen door ze te adviseren op het gebied van orthomoleculaire voeding en suppletie. Daarnaast maak ik graag foto’s van de natuur, ga ik er met mijn zoontje op uit en lees ik graag.

WAT IK DOE

Ik schrijf interessante artikelen over persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, spiritualiteit, klimaat en voeding. Mijn inspiratie komt uit allerlei bronnen: van levenservaring tot literatuur. In 2019 ben ik 10 jaar zelfstandig ondernemer en nog steeds geniet ik hier iedere dag van.

Mijn geld verdien ik dus met het schrijven van artikelen, blogs en andere on- en offlineteksten. Daarnaast haal ik inkomsten uit mijn webwinkels, uit advertentieruimtes die ik verkoop en de adviezen die ik geef als orthomoleculaire voeding- en suppletieadviseur.

WAAR JE MIJ KUNT VINDEN

Wil je aansluiten bij dit toffe platform en helpen de wereld een beetje mooier te maken? Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief, die ik wekelijks verzend. Ook deel ik zeer regelmatig mijn nieuwtjes, tips en inspiratie met jou op Pinterest. Wil je zakelijk met mij kennismaken? Bekijk dan eens mijn LinkedIn.

Gabriëlla Modderman - Tekstschrijver - Heerenveen
Foto gemaakt door de getalenteerde MELISfotografie