Nieuwe maan van januari 2019 🌑

Het is alweer even geleden dat ik een ‘maan-post’ schreef. De laatste nieuwe maan waar ik met jou over sprak stamt zelfs uit oktober! Een van mijn intenties voor dit jaar is de cyclus volgen en mijn kennis en ervaringen delen 😉 Daarom begin ik hier met een schone lei met de nieuwe maan van januari 2019; in het teken van Steenbok.

In het teken van Steenbok

Zoals ik je eerder heb verteld is deze periode van de maancyclus een geweldig tijd voor het starten van nieuwe taken: start een nieuw bedrijf of begin met een nieuwe hobby. Maar wat heeft die Steenbok er nou mee te maken?

De Steenbok is een stevig, aards teken. Verankerde kenmerken, zoals vertrouwen, traditioneel, serieus en gestaag doorwerken, zijn van toepassing. Waar de maan veelal draait om spiritualiteit, emoties en gevoeligheid is dit teken juist het tegenovergestelde. Het mooiste is dat je ondanks deze tegenstrijdigheid toch probeert om je emoties de ruimte te geven. Voel jij je ongemakkelijk of heb je een raar onderbuikgevoel? Dat hoort er allemaal bij!

Tip voor jou!

Hoe jij om kan gaan met deze maan? Geïnspireerd door je creatieve drive, maar zeker je rationaliteit in gedachten houden. Sluit het oude jaar af en maak ruimte voor nieuwe doelen. Maak een plan, ruim op en creëer ruimte – letterlijk en figuurlijk – voor nieuwe projecten.

Op vind jouw spirit lees je de maanspreuk voor deze maand. Nieuwsgierig? Ga snel een kijkje nemen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *