Eerste kwartier oktober 2018 ☽

Het eerste kwartier betekent dat we momenteel verkeren tussen nieuwe en volle maan in. Tijdens deze fase van de maancyclus is de maan aan het doorgroeien naar een volle maan. Ik schreef al een blog over de nieuwe maan van deze maand, in het teken van Weegschaal. 

Een etherische olie helpt je te aarden en ervoor te zorgen dat je in balans komt. Het helpt je datgene aan te trekken wat je nodig hebt, zoals nieuwe relaties, een toffe job of nieuwe kansen:

Maan in het teken van weegschaal

Weegschaal is een interesse horoscoop. Deze maan(d) is uitermate geschikt voor het oplossen van conflicten. Een tijd van sociaal zijn en en gebruik te maken van positieve communicatie. Ook de Tweelingen en Watermannen zijn in deze periode opgewekt en zitten lekker in hun vel. 

Bij dit teken passen de nieren, blaas en de bekkenstreek en draait het allemaal om evenwicht. Eerlijkheid en balans zorgen ervoor dat het emotioneel evenwicht wordt bewaard of bewerkstelligt. Zorg deze maan goed voor je nieren en blaas – houdt ze goed warm, zodat de ontgifting op een goede manier kan plaatsvinden. 

De maan in het teken van weegschaal is hèt moment om eerlijk, open en rechtvaardigheid te laten spreken in het gezin. Iedereen heeft zijn of haar dromen, doelen en wensen en die komen tot hen recht tijdens gezamenlijke activiteiten. 

Zorg ervoor dat je het ontgiften doortrekt in je leven thuis: ventileer, ruim op en maak je administratie op orde. Heb jij je intenties nog niet op papier gezet? Neem hier eens goed de tijd voor. Is er een goed idee ontsproten in je hoofd? Zet het op papier en doe wat mogelijk om het te verwezenlijken: presenteer, onderhandel en trek eropuit. Verdiep je ook eens in ‘Handboek voor wereldverberaars’ om van jouw idee realiteit te maken!

Affiliate links Groen Gezond Geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *