Consult Natuurvoeding

Tegenwoordig is er veel te doen om het belang van natuurlijke voedingsbronnen. We nemen massaal teveel suiker, vet en andere ongezonde voedingsbronnen tot ons en een groot aantal van de mensen heeft overgewicht. Als gecertificeerd Natuurvoedingsadviseur kan ik u meer vertellen over een gezonde levensstijl. Waar kan ik u bij ondersteunen, of advies in geven, door middel van een consult Natuurvoeding?

  • U wilt puurder en gezonder gaan leven. U bent zich bewust van een (gedeeltelijk) ongezonde levensstijl en wilt op persoonlijk vlak ontwikkelen. Hier hoort natuurlijk een gezonde leefstijl bij;
  • Darmklachten. Daar bent u wel bekend mee. U heeft gevoelige darmen en wilt natuurlijker gaan leven om van deze klachten af te komen;
  • Oververmoeidheid, u heeft een burn-out, bent uitgeblust en weet het gewoon allemaal niet meer. Dat u niet lekker in uw vel zit is wel duidelijk, want u heeft een gebrek aan energie en wilt met een schone lei beginnen, qua voeding en beweging;
  • Er is een aandoening of ziekte bij u vastgesteld, waardoor u wijzigingen in uw voedingspatroon moet doorvoeren om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Ik kan u gerichte adviezen geven bij gezondheidsklachten en u ondersteunen wanneer u puurder wilt gaan leven. Sommige workshops en consulten worden momenteel niet aangeboden wegens grote drukte. Hieronder kunt u bekijken waarmee we u wél van dienst kunnen zijn.

KLAAR OM UW KWALITEIT VAN LEVEN TE VERBETEREN? RESERVEER UW CONSULT NATUURVOEDING.

Vraag een persoonlijk voeding- en leefadvies aan en start binnen 48 uur met werken aan uw ‘future health level‘.

Fijn dat u heeft besloten om te gaan werken aan uw gezondheid! Ik ben net zo gemotiveerd als u bent en zal u helpen op weg naar een vitaler leven. Ik vraag u, om te beginnen, de volgende stappen te doorlopen:

  1. Vul via onderstaand contactformulier uw gegevens in en ik neem contact met u op voor de vervolgstappen;
  2. Betaal mijn tarief via onderstaande betaallink. Voor dit bedrag [€39,50] krijgt u een persoonlijke voedingsplan + aanbevelingen voor uw levensstijl. Let op: mijn advies is gebaseerd op Natuurvoeding en kan dus afwijken van doorsnee voedingsdeskundigen.

Betaal hier het eenmalige bedrag van € 39,50. Ik neem contact met u op en u ontvangt uw persoonlijk plan vervolgens per mail of per post.